gezinshuis

gezinshuis
de morgenster

vrijdag 11 maart 2016

voorjaarsvakantie

Een week. Eigenlijk tekort. Soms ben ik echt blij dat de school weer begint, maar nu hadden we zoveel dingen gepland dat een week tekort was. We hadden twee logees. Dat is altijd een gezellige boel. En natuurlijk gebruik je dan niet de logeerkamer, want als je vriendin komt moet die op jou kamer. En als je zusje komt moet die ook op jou kamer. Dus twee luchtbedden opgepompt.
Pleegje vierde haar kinderfeestje. Bowlen en high tea.

 En wat dan zo leuk is, is dat ze nog steeds een vriendin heeft vanuit onze vorige woonplaats. En die kwam logeren. Veel contact is er niet maar als die twee weer bij elkaar zijn is het gewoon weer goed en gezellig. En dat voor een pleegje met zoveel bagage en moeite met hechten. Zo knap. We hopen dat ze dit nog lang kan vasthouden.
Ook ons logeerpleegzusje had het naar haar zin. Eest bij de ene zus op de kamer en na een paar nachtjes bij de tweede zus. Ze heeft het een week volgehouden en toen wilde ze toch wel weer graag terug naar huis.
Ook de haren van de meisjes zijn weer onderhanden genomen. Wat een werk is dit toch altijd weer. Het is zo knap van ze dat ze zolang stil kunnen zitten en ook pijn willen lijden. Want het doet echt zeer. Maar het resultaat is prachtig. Ze kunnen er nu weer even tegenaan. En dat is ook wat waard.


Vrijdag zijn we een dag naar de Wegwijs beurs geweest. Alleen de meisjes wilden mee. Ze hebben super genoten die dag. Zeker ons logeerzusje.
Er was voor haar van alles te doen. Maar ook de grotere meiden hebben het naar hun zin gehad.
Moe en voldaan hebben we logeer zusje weer naar huis gebracht. En dat kon ze niet wakker houden.

Het was al met al een drukke maar gezellige week. Zo mag een vakantie van mij altijd wel zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten