gezinshuis

gezinshuis
de morgenster

maandag 9 juni 2014

Ons eigen gezinshuis!

Ons gezinshuis is een feit!
 Maandag hebben we ons gezinshuis ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. En wat ben ik er trots op. Hier hebben we zolang naar uitgekeken. Onze eigen onderneming.
 Officieel heet ons gezinshuis:
 Gezinshuis De Morgenster t.h.o.d.n.  gezinshuis.com.
 Dit was ook direct de start van onze samenwerking met Juvent. Twee kinderen zijn al officieel Zeeuwse kinderen. De ander volgen snel. En dan hopen we in de tussentijd ook onze twee nieuwe kinderen te kunnen verwelkomen. Het was wel een week van veel geregel. Eerst de afspraak bij de Kamer van Koophandel. Toen de bank regelen. Verzekeringen....Er komt veel bij kijken. Natuurlijk had ik al veel vooraf bekeken en geïnformeerd.
En dan de eindverslagen schrijven van de kinderen, om ze goed te kunnen overdragen. Nog kasten gekocht voor één van de kamers. En kennis gemaakt met onze gedragskundige van Juvent, die een prachtige bos bloemen meebracht van Juvent. Op onze samenwerking en als welkom bij Juvent. We voelen ons ook echt welkom. En we gaan er zeker met elkaar en voor de kinderen een mooie tijd van maken.
En ons tweede feestje deze week. De verjaardag van André. Dat was even een geregel. Want de kinderen hadden vanuit school een pinksterviering in de kerk. En dat was 's avonds. Dus deze keer geen papa André en mama Jenny die kwamen genieten van hun ingestudeerde teksten en liedjes. Maar het ging even wel goed. Het was een drukke maar gezellige dag geweest

Verder hebben ze in huize Zwijnenburg iets nieuws. En met hen velen andere kinderen en hun ouders,(denk ik). "Stieken" noemen ze dit hier. Loom bandjes maken. We hebben er twee boeken bij gekocht waarin allerlei modellen in staan. Ze kunnen dus ook allerlei andere dingetjes maken. Maar dat vinden ze nog best moeilijk. Uren zijn ze er zoet mee. Waren het eerst de strijkkralen die ik overal in huis kon opzuigen. Zijn het nu elastiekjes die ik overal vind.

En onze pleegdochter heeft weer prachtig haar. Ze wilde een keer vlechten met onderaan krullen. Ze ziet er echt weer prachtig uit. Het heeft wel veel pijn gedaan. Dat went nooit. Maar het resultaat mag er zijn. Ze is super trots.

Nu gaan we nog even genieten van het Pinksterweekend. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten